Naar de navigatie Naar de inhoud

KNO-arts Lohuis, P.J.F.M.

KNO-arts

8
.8

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Lohuis, P.J.F.M., Esthetisch-medisch centrum Bey by Bergman Clinics, locatie Hilversum - Hilversum op 27 februari 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Plastische chirurgie

Toelichting

Ontzettend tevreden met mijn neuscorrectie uitgevoerd door dr. Lohuis. Ik heb een heel prettig consult gehad bij dr. Lohuis. Er werd goed besproken wat er mogelijk was, waardoor ik eigenlijk gelijk al heel veel vertrouwen had in de neuscorrectie. Ook de operatie heb ik als goed ervaren, mede door het lieve personeel en de deskundigheid van dr. Lohuis. Het resultaat van mijn neuscorrectie is nog beter en mooier dan ik had durven dromen. Ik ben er ontzettend tevreden over en ik zou iedereen dr. Lohuis aanraden. Een echte topper!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Lohuis, P.J.F.M.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.