Naar de navigatie Naar de inhoud

KNO-arts Lohuis, P.J.F.M.

KNO-arts

8
.8

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Lohuis, P.J.F.M., Esthetisch-medisch centrum Bey by Bergman Clinics, locatie Hilversum - Hilversum op 24 januari 2018

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Neusaandoeningen

Toelichting

Twee jaar geleden heb ik een neuscorrectie ondergaan in de Bergmannkliniek bij dokter Lohuis. Het was een hele stap om tot deze beslissing te komen. Al jaren was ik aan het dubben. Ik verstopte mijn profiel in diverse situaties. Was niet blij met mijn neus.  Ik ben begripvol ontvangen en begeleid door dokter Lohuis en collega's. Prettig om precies te weten waar ik aan toe was. Het verstoppen van mijn profiel heeft nog lang na de operatie een rol gespeeld. Het hoorde bij mijn bewegingspatronen. Ik ben dokter Lohuis en zijn collega's enorm dankbaar. De neuscorrectie heeft geestelijk en lichamelijk een positieve impact gehad op wie ik ben. Ondanks mijn twijfels vooraf, angst, verdriet, pijn en ongemak zou ik het zo weer doen. Een zeer kundig arts en zeer kundige collega's. Dankjewel!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Lohuis, P.J.F.M.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.