Naar de navigatie Naar de inhoud

KNO-arts Menger, D.J.

KNO-arts

9
.4

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Menger, D.J., Esthetisch-medisch centrum Bey by Bergman Clinics, locatie Hilversum - Hilversum op 21 september 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Toelichting

Door een andere arts ook werkzaam bij bey 3x geopereerd en 3x mis gegaan ik kreeg te horen dat mijn lichaam nu eenmaal veel littekenweefsel aanmaakt, ik kon met deze neus niet leven ik keek wel 100x per dag verdrietig in de spiegel, toen maar eens op consult geweest bij een andere arts dr menger hij staat aangeschreven dat hij mislukte correcties weer mooi kan maken, op consult geweest en hij beloofde mij dat hrt littekenweefsel door zijn techniek niet terug zou komen. Ik ben inmiddels geopereerd het kapje is eraf en wat is mijn neus mooi! Nu al en dan schijnt er nog zwelling te zitten ook. Ik ben dr menger erg dankbaar in de spiegel kijken is nu een feestje!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Menger, D.J.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.