Naar de navigatie Naar de inhoud

KNO-arts Menger, D.J.

KNO-arts

9
.4

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Menger, D.J., Esthetisch-medisch centrum Bey by Bergman Clinics, locatie Den Haag - Den Haag op 11 oktober 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Toelichting

Na 4 mislukte operatie bij verschillende bekende artsen. Bij mijn laatste 4de operatie vertelde arts mij dat het echt de laatste operatie voor mij was. Zo kwam ik terecht bij dokter Menger. Ik voelde mij heel ongelukkig. Na eerste consult gaf hij mij goed en vertrouwd gevoel. Hij beloofde mij dat het goed zou komen. Tevens gaf hij mij de kracht en steunde mij om weer operatie aan te gaan. Dat is ook zo gebeurd. Ik ben nu super blij en voel me heel gelukkig met mijn neus. Super bedankt menner Menger. Ik raad u iedereen aan die aan een neuscorrectie denkt. Super deskundig, luisterd goed naar patient en heel duidelijk en eerlijk.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Menger, D.J.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.