Naar de navigatie Naar de inhoud

KNO-arts Menger, D.J.

KNO-arts

9
.4

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Menger, D.J., Esthetisch-medisch centrum Bey by Bergman Clinics, locatie Den Haag - Den Haag op 12 oktober 2022

Luisteren

2

Uitleg

3

Deskundigheid

3

Voor- en nadelen

3

Samen beslissen

2

Samenwerking

3

Behandeling

1

Aandoening / behandeling

Plastische chirurgie

Toelichting

Neus ziet er OK uit, alhoewel ik nu een beetje een wipneus heb, iets wat ik nooit had gevraagd/gewild. Maar het ergste van al, ik heb nu continue een verstopte neus. Voordien nooit last gehad en nu dagelijks een erg verstopte neus. Ongelofelijk hoe lastig dit is. Hierover dr. Menger gecontacteerd, maar hij had geen verklaring. Zijn we niks mee natuurlijk, ik moet er wel mee leven! We zijn nu één jaar post-operatie en helaas niks van verbetering. Had ik vooraf geweten dat mijn neus functioneel zo achteruit ging gaan dan had ik deze operatie nooit gedaan.

Reactie van/namens Bey by Bergman Clinics, locatie Den Haag - Den Haag

Geachte mevrouw/heer,
Wij stellen het op prijs dat u de moeite neemt uw ervaring te delen en zullen uw ervaring gebruiken om de kwaliteit van ons zorgtraject te verbeteren. Het is zeer spijtig dat u een vervelende ervaring heeft met Bey Clinics.
Graag komen wij met u in contact om dit te bespreken. U kunt uw ervaring en contactgegevens delen middels een klacht. Hoe dit werkt leest u op: https://beyclinics.nl/over-bey/klachten of u kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 088-9000535
De betreffende klachtencoördinator zal binnen 3 werkdagen reageren, nadat we uw contactgegevens hebben ontvangen.

Met hartelijke groet.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Menger, D.J.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.