Naar de navigatie Naar de inhoud

Logopedist Beijderwellen-Buijse, A.C.

Logopedist

9
.6
Er zijn 26 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Beijderwellen-Buijse, A.C., Logopediepraktijk Logopediepraktijk Schollevaar - Capelle aan den IJssel op 30 november 2021

Bejegening

10

Deskundigheid

10

Samen beslissen

10

Bespreken voortgang

10

Informatie

10

Bereikbaarheid

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Stemproblemen

Toelichting

Na een paar maanden, verloor ik mijn stem volledig. Mijn huisarts stelde vast dat mijn stembanden gespannen waren en stelde voor dat ik naar een logopedist zou gaan. Ik had geen idee wat ik kon verwachten. Tijdens de gesprekken met Annette. leerde ik meer over de verrekking. Ik ontdekte dat haar natuurlijke methoden en huiswerk gedurende vier weken zeer effectief werkten. Ik kreeg mijn normale stem terug, ik weet hoe ik verrekking kan vermijden en ik heb internetbronnen.

Reactie van/namens Logopediepraktijk Schollevaar - Capelle aan den IJssel

Dank u wel!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Beijderwellen-Buijse, A.C.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.