Naar de navigatie Naar de inhoud

Logopedist Verschuren-Zomers, W.E.

Logopedist

9
.7

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Verschuren-Zomers, W.E., Logopediepraktijk Logopediepraktijk mw. W.E. Verschuren-Zomers, locatie Geldrop - Geldrop op 23 juli 2020

Bejegening

10

Deskundigheid

10

Samen beslissen

10

Bespreken voortgang

10

Informatie

10

Bereikbaarheid

10

Behandeling

10

Toelichting

Wilma is heel professioneel en ontzettend goed met kinderen. Zij kan ze echt 'vangen', zodat ze ook echt veel van haar leren. Mijn jongste dochter kwam ook heel graag bij haar en vond het jammer toen ze 'klaar' was. Mijn oudste dochter heeft eerder ook logopedie bij Wilma gevolgd, dus toen mijn jongste dochter logopedie nodig had, wist ik meteen bij welke logopediste ik moest zijn. Ook tijdens de Corona periode vond Wilma goede oplossingen om de begeleiding zo goed mogelijk door te laten gaan. Wilma is flexibel en je kunt alles met haar bespreken, dat vond ik ontzettend fijn. Verder geeft ze goede tips en adviezen, zodat je weet waar je thuis nog op moet letten of waar je nog extra aandacht aan kunt besteden.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Verschuren-Zomers, W.E.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.