Naar de navigatie Naar de inhoud

Maag-Darm-Leverarts Waaij, L.A. van der

Maag-Darm-Leverarts

10
.0
Geslacht
Man
Er zijn 2 waarderingen
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Waaij, L.A. van der, Ziekenhuis Martini Ziekenhuis - Groningen op 29 oktober 2020

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Galwegaandoeningen

Specialisme

Maag-, Darm- en Leverziekten

Toelichting

Stile icterus geconstateerd door huisarts. Na echo (in combinatie met een twee maanden eerder uitgevoerde ct scan wegens ander probleem) en een zeer grondige en goede anamnese is een behandelplan opgesteld (ERCP de volgende dag). Ik heb niet eerder een zo'n goede en rustig afgenomen anamnese meegemaakt bij een arts. Een en ander is door van der Waaij vastgelegd in een een helder verslag richting huisarts (in te zien via website Martini Ziekenhuis Groningen). De ERCP werd eveneens door van der Waaij uitgevoerd in zijligging wegens verstijfde wervelkolom (Bechterew). Ik heb nadien geen enkel probleem ondervonden van de endoscopie (bv. geen keelpijn). Na 6 weken is opnieuw een echo gemaakt en is de behandeling afgesloten met een telefonisch gesprek. Ook dat verliep gesprek verliep op een plezierige toon. Samengevat: ben zeer tevreden over deze specialist.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Waaij, L.A. van der? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.