Naar de navigatie Naar de inhoud

Mondhygiënist Dijkhof, E.H.H.G.

Mondhygiënist

10
.0
Er zijn 2 waarderingen
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Dijkhof, E.H.H.G., Mondhygiënistenpraktijk Praktijk Mondhygiëne Amersfoort-Noord - Amersfoort op 19 augustus 2019

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Gebitsaandoeningen

Toelichting

Esther Dijkhof is een professioneel pur sang met passie voor haar werk. De beste behandelingen voor mondhygiene gekregen, want ze neemt de tijd, is uitermate zorgvuldig en heel resultaatgericht. Deze behandelingen zijn een 'must' geworden om mijn gebit gezond te onderhouden (3/4 keer per jaar), en het fijnste is dat ik mijzelf na de behandeling voel alsof ik bij de schoonheidsspecialiste ben geweest. De eerste behandeling waren intens, omdat mijn gebit achterstallig onderhoud had. Esther's geduld en ambacht heeft het voor elkaar gekregen dat mijn gebit weer gezond en presentabel is.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Dijkhof, E.H.H.G.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.