Naar de navigatie Naar de inhoud

Mondhygiënist Lê-Lam, R.

Mondhygiënist

9
.7
Er zijn 48 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Lê-Lam, R., Mondhygiënistenpraktijk Mondhygiënepraktijk Ricky Lê - Hoofddorp op 14 mei 2022

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Gebitsaandoeningen

Toelichting

Heel blij met de behandelingen. Sinds vorig jaar bij mevr. Le en kom er iedere 3 maanden. Het advies van de herbeoordeling iedere 3 maanden netjes opgevolgd geeft mij goed gevoel omdat mijn parodontitis eindelijk verbeterd. Vroeger kwam ik bij meedere mondhygiënisten tegelijk. Hierdoor werd het ontzettend moeilijk om alle adviezen goed uit te voeren en was het te verwarrend. Voor mijn gebit schoot het ook niks op en voor de parodontitis al helemaal niet. Maar gelukkig gaat het nu echt heel erg goed!

Reactie van/namens Mondhygiënepraktijk Ricky Lê - Hoofddorp

Blij dat mijn adviezen tbv de herbeoordelingstermijn zo goed opgevolgd worden en dat het hierdoor zoveel verbetering geeft Hier word ik heel blij van ;)


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Lê-Lam, R.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.