Naar de navigatie Naar de inhoud

Neurochirurg Abu Saris, M.

Neurochirurg

8
.9

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Abu Saris, M., Ziekenhuis Ziekenhuis Nij Smellinghe - Drachten op 29 oktober 2020

Luisteren

7

Uitleg

10

Deskundigheid

8

Voor- en nadelen

6

Samen beslissen

3

Samenwerking

1

Behandeling

1

Specialisme

Chirurgie (Heelkunde)

Toelichting

Deze neurochirug heeft mij onnodig een half jaar extra laten wachten. Hij beloofde dat ik geen pijn zou hebben in die 6 maanden. Uiteindelijk heb ik veel pijn gehad ondanks de pijnpoli. Toen ik voor de operatie aan de beurt was bleek de chirurg twee maanden uitgeschakeld te zijn. Geen backup, geen indicatie nieuwe datum. Ik was na een jaar heftige pijn de wanhoop nabij. Inmiddels een ander ziekenhuis gevonden die mij wel snel hielpen. Echter heb ik nu onnodig veel zenuwpijn rechts. Tijdens de zes (zoals beloofd pijnloos zou zijn) is de zenuw juist over geirriteerd. Uiterst ontevreden!

Reactie van/namens Ziekenhuis Ziekenhuis Nij Smellinghe - Drachten

Geachte heer/mevrouw, wij vinden het vervelend dat u deze ervaring heeft. We gaan graag met u in gesprek over deze ervaring. U kunt hiervoor het klachtenformulier invullen op onze site, www.nijsmellinghe.nl/klacht of een e-mail sturen naar klachten@nijsmellinghe.nl.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Abu Saris, M.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.