Naar de navigatie Naar de inhoud

Neurochirurg Abu Saris, M.

Neurochirurg

8
.8

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Abu Saris, M., Centrum voor orthopedie en beweging Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 21 februari 2023

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

9

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

8

Samenwerking

7

Behandeling

9

Aandoening / behandeling

Nekhernia

Toelichting

Ik ben geopereerd aan een stenose, al gevolg van een hernia, in mijn nek. Hoewel het eerste consult telefonisch verliep, wordt er alle tijd voor je genomen. Je voelt je gehoord en begrepen. Ik had een vragenlijst opgesteld en we hebben samen alles doorgenomen. Daarnaast is er een duidelijke en vooral eerlijke uitleg over de behandeling, het herstel en het verwachte resultaat. Ik wist op voorhand dat mogelijk niet alle pijn weg zou zijn, maar had er direct vertrouwen in en heb ook geen seconde getwijfeld over de operatie. (Het enige wat ik wellicht fijner had gevonden, was iemand persoonlijk in de ogen te kijken en niet pas in de verkoeverkamer vlak voor aanvang van de operatie. Maar het was ook zo enorm druk) Controle, 6-7 weken na de operatie wederom per telefoon. Ik was nog erg moe. Het resultaat was zo goed, dat ik klaar was om weer te beginnen met sporten! 3 maanden geleden had ik alleen maar kunnen dromen over hetgeen ik nu weer kan! Heel dankbaar!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Abu Saris, M.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.