Naar de navigatie Naar de inhoud

Neurochirurg Balvers, R.K.

Neurochirurg

9
.7

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Balvers, R.K., Centrum voor orthopedie en beweging Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 9 augustus 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

9

Aandoening / behandeling

Stenose

Toelichting

Bij het eerste bezoek/gesprek met dr Balvers is mij duidelijk verteld wat er ging gebeuren en wat de operatie inhield bij de uitleg van de MRI beelden. Op de dag van de operatie ben ik op de hoogte gebracht door het verplegend personeel en de arts. Bij de voorbereiding van de operatie werd er een infuus aangelegd en na medicatie naar de operatiekamer gebracht. Hier werd door dr Balvers een checklist doorgenomen en alles gecontroleerd of alle gegevens klopten. Na op de operatietafel overgestapt te zijn en ik onder narcose gebracht werd en 2 uur later wakker werd gemaakt en een lekker ijsje kreeg. Ik kan deze kliniek en arts zeker aanbevelen.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Balvers, R.K.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.