Neurochirurg Harhangi, B.S.
Neurochirurg
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier
Deel dit profiel met anderen
Waardering over Harhangi, B.S., Centrum voor orthopedie en beweging Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 23 februari 2023
Aandoening / behandeling
Stenose
Toelichting
In het telefonische consult was dr Harhangi heel duidelijk met de uitleg wat er ging gebeuren. Kwam zeer betrouwbaar en geruststellend over. Ook in de kliniek wist dr Harhangi met zijn uitstraling mij helemaal op mijn gemak te stellen en ik ging zonder zorg de operatie in. Het resultaat is verbluffend. Ik kwam er kromlopend en met pijn bij ieder stap binnen en liep de volgende dag rechtop en zonder pijn weer naar buiten. Wat een kanjer is het. Alle lof voor Dr Hanhangi. Hij kwam nog langs in mijn kamer later om te vertellen dat de operatie prima was verlopen. Zo dankbaar
De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.
Nieuwe zorgaanbieder?
Nog niet op deze site? Meld u nu aan!
Aanmelden
Reageren en contact opnemen
Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Harhangi, B.S.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.