Naar de navigatie Naar de inhoud

Neurochirurg Schröder, M.L.J.F.

Neurochirurg

9
.6
Er zijn 61 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Schröder, M.L.J.F., Centrum voor orthopedie en beweging Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 12 mei 2023

Luisteren

10

Uitleg

9

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

9

Behandeling

9

Aandoening / behandeling

Rugpijn

Toelichting

Als(helaas) ervaringsdeskundige wat betreft rugoperaties kan ik naar eer en geweten zeggen dat Park Medisch Centrum en alle medewerkers echt klaar staan staan voor hun patient. Contact via telefoon en email verloopt heel vriendelijk en zeer efficient, dat geeft op voorhand al vertrouwen. Intake gesprek met Dr. Schröder was een openbaring, zo kan het dus ook. Neemt de tijd, luisterde goed naar mijn verhaal. Heldere uitleg van plan van aanpak. Zijn voorstel was voor mij het bewijs dat hij alle toegestuurde info(MRI, verwijzing Neuroloog en rug geschiedenis) serieus bestudeerd had. De hernia waar dit keer de ellende mee begon was zich aan herstellen, maar de al jaren aanwezige stenose was de moeite waard om aan te pakken. De operatie verliep probleemloos, mede dankzij het geweldige team, verpleging, anesthesie, verzorging, receptie en fysio. Nu 3 wkn verder, pijnvrij, loop weer recht, geen medicijnen nodig, kortom: Zeer Tevreden patient. Heel veel dank.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Schröder, M.L.J.F.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.