Naar de navigatie Naar de inhoud

Neurochirurg Schröder, M.L.J.F.

Neurochirurg

9
.5
Er zijn 51 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Schröder, M.L.J.F., Centrum voor orthopedie en beweging Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 9 januari 2023

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

N.v.t.

Behandeling

9

Aandoening / behandeling

Rughernia

Toelichting

Diagnose: brede bulging discus L4-5 links: Gezien duur/aard van de klachten kon ik kiezen voor een operatie. De intake werd door Dr. Schröder gedaan. Uitleg over de PTED-behandeling en de risico’s volgde. Het contact heb ik als doelgericht, professioneel en no-nonsense ervaren. Mij werd duidelijk wat ik wel en wat ik niet van de operatie kon verwachten; er was voldoende ruimte om vragen te stellen. Ook de begeleiding voorafgaand aan/na de operatie was zeer goed. Nu – drie weken later, waarbij de ‘hernia weggepakt werd’ - vallen een aantal zaken op: ik loop stabiel en de pijnklachten zijn volledig verdwenen. De zenuw is nog wat geïrriteerd; niet vreemd aangezien de zenuw lange tijd bekneld gezeten heeft. Samenvattend ben ik zeer tevreden over de professionele behandeling, het contact met Dr. Schröder en het resultaat. Daarnaast is de PTED-techniek een ware uitkomst (slechts een klein ‘wondje’ waardoor je relatief snel herstelt). Met dank aan Dr. Schröder en team.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Schröder, M.L.J.F.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.