Naar de navigatie Naar de inhoud

Neurochirurg Schröder, M.L.J.F.

Neurochirurg

9
.5
Er zijn 134 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Schröder, M.L.J.F., Centrum voor orthopedie en beweging Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 17 augustus 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Neurologische aandoeningen

Toelichting

Dinsdag 9 augustus 2022 ben ik door dr. Schröder geopereerd aan stenose in mijn onderrug. Na jarenlange rugpijn, nauwelijks kunnen wandelen (hooguit een paar honderd meter) ben ik hiervan verlost. Ik kreeg vooraf alle uitleg, eerst telefonisch en daarna in de kliniek. Na de operatie voelde ik al snel het verschil; geen uitstraling meer in de benen! De volgende dag voorzichtig uit bed en .... zonder pijn, geen enkel probleem. Ik kwam krom de kliniek in en ging rechtop eruit. k weet dat wonderdokters niet bestaan maar dr. Schröder komt aardig in de buurt. Dank voor alles.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Schröder, M.L.J.F.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.