Naar de navigatie Naar de inhoud

Neurochirurg Schröder, M.L.J.F.

Neurochirurg

9
.5
Er zijn 51 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Schröder, M.L.J.F., Centrum voor orthopedie en beweging Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 16 januari 2023

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Stenose

Toelichting

Dr Schroder heeft voor de operatie goed aangegeven wat er gaat gebeuren bij een kanaalstenose L4/L5 De operatie is met kunde uitgevoert ,merkte meteen verschil.Zenuwpijnvrij . Eerste week met bukken vooral pijnlijk ,na 2 weken belde Dr schroder voor evaluatie 10 hechtingen (ijzers)die ik via huisarts /prakijkondersteuner heb laten verwijderen ivm Reistijd Opname 1 nacht was goed verzorgd,komt niks te kort Kamer was netjes met tv,douche,toilet,wifi. verpleegkundige/fysio/gastvrouw alle even aardig en behulpzaam Dikke 10 van mij voor heel team.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Schröder, M.L.J.F.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.