Naar de navigatie Naar de inhoud

Neurochirurg Schröder, M.L.J.F.

Neurochirurg

9
.5
Er zijn 134 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Schröder, M.L.J.F., Centrum voor orthopedie en beweging Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 2 september 2022

Luisteren

10

Uitleg

9

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

9

Samenwerking

9

Behandeling

9

Aandoening / behandeling

Stenose

Toelichting

Dr. Schroder komt over als een zeer deskundig en zorgvuldig specialist. Hij gaat niet over een nacht ijs, maar beslist op basis van de noodzakelijke informatie of hij gaat opereren, en zo ja, welke methodiek hij toepast. In mijn geval nam hij pas een beslissing na een MRI scan, een (proef)wortelblok en opnieuw een MRI scan. Legt, voorafgaand aan de operatie, duidelijk uit wat hij gaat doen en waarom en legt ook goed uit wat de kansen en risico's zijn. In mijn geval was hij inderdaad in staat, het probleem (forse stenose L4-L5) weg te nemen met een MTD operatie en ik ben nu pijnvrij.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Schröder, M.L.J.F.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.