Naar de navigatie Naar de inhoud

Neurochirurg Schröder, M.L.J.F.

Neurochirurg

9
.6
Er zijn 61 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Schröder, M.L.J.F., Centrum voor orthopedie en beweging Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 7 april 2023

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Rughernia

Toelichting

Ik ben geopereerd door dr. Schroder voor een hernia met de PTED techniek. Ik heb duidelijk uitleg gekregen en het was helder wat de verwachtingen waren. Dr. Schroder heeft ook een eigen website waar van alles opstaat. Ik vond de operatie 100% meevallen. Heb geen enkele keer tijdens of na de operatie pijn gehad. Alleen wat stijf. Je krijgt een roesje, maar ik heb volledig geslapen tijdens de behandeling, wat ik erg prettig vond. Ik kan weer plat op mijn rug liggen en geen uitstralingspijn ervaren! Het is jammer dat grote zorgketens, zoals ziekenhuizen deze operatie niet uitvoeren, maar ook niet adviseren waardoor patienten dit zelf moeten ontdekken. Ik had gewild dat ik deze operatie twee jaar eerder had laten doen en niet steeds had aangekeken, zoals werd geadviseerd, ondanks de pijn. Dr. Schroder en team park medisch centrum, bedankt!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Schröder, M.L.J.F.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.