Naar de navigatie Naar de inhoud

Neurochirurg Schröder, M.L.J.F.

Neurochirurg

9
.6
Er zijn 161 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Schröder, M.L.J.F., Centrum voor orthopedie en beweging Bergman Clinics | Bewegen | Naarden - Naarden op 25 oktober 2016

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Rughernia

Toelichting

Waarderen

Sinds begin 2015 last van uitstraling naar mijn rechterbeen. Nadat fysiotherapie geen goede vooruitgang bracht eind 2015 een MRI laten maken. Volgens de neuroloog was er sprake van een hernia L5/S1. Er werd toch weer fysiotherapie geadviseerd. De maanden daarna gingen met up en downs. Vanaf begin juni 2016 namen de klachten (heftige uitstraling van bil naar onderbeen) weer toe. Weer een MRI laten maken en de hernia was nog steeds aanwezig en zelfs groter geworden. Na een gesprek met de neuroloog bepaald dat de volgende stap een afspraak met de neuro chirurg zou zijn. Tjsa en dan begint het zoeken. Ik werd getipt op Bergman Clinics en dan met name dr Schröder. Vanaf het moment dat je belt voelt het alsof je onderdeel wordt van een geoliede machine waarin kwaliteit (waaronder met name informatie voorziening) op nummer 1 staat. Na mijn gesprek met dr Schröder samen bepaald dat een operatie uitkomst zou kunnen bieden. Natuurlijk bloednerveus maar wat ben ik blij dat ik dit gedaan. Zit nu in mijn 3e week na de operatie en wat is het al een opluchting! Dr Schröder en zijn team zijn simpelweg vakmensen!

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.

  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Schröder, M.L.J.F.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.