Neurochirurg Wolfs, J.F.C.
Neurochirurg
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier
Deel dit profiel met anderen
Waardering over Wolfs, J.F.C., Centrum voor orthopedie en beweging Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 12 januari 2023
Aandoening / behandeling
Stenose
Toelichting
Ik ben behandeld voor een lumbale stenose. Vóór de operatie was voor mij staan en lopen nauwelijks (max 10-20 minuten) mogelijk door uitstralingspijn. Na de operatie zijn deze klachten volledig verdwenen. Kortom, prima resultaat! Telefonische intake (na voorafgaande diagnose) was prettig en helder. Alle ruimte voor stellen van vragen en heldere antwoorden. Dat gaf vooraf veel vertrouwen. Op de dag van de operatie komen alle betrokken mensen (Park Kliniek) bekwaam en relaxed op mij over. Ik voelde me meer klant dan patient. Ik kijk met sterke voldoening terug op mijn bezoek!
De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.
Nieuwe zorgaanbieder?
Nog niet op deze site? Meld u nu aan!
Aanmelden
Reageren en contact opnemen
Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Wolfs, J.F.C.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.