Naar de navigatie Naar de inhoud

Neurochirurg Wolfs, J.F.C.

Neurochirurg

9
.2
Geslacht
Man
Specialisme
Wervelkolomchirurgie
Er zijn 40 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Wolfs, J.F.C., Centrum voor orthopedie en beweging Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 12 januari 2023

Luisteren

9

Uitleg

9

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

9

Samen beslissen

N.v.t.

Samenwerking

9

Behandeling

9

Aandoening / behandeling

Stenose

Toelichting

Ik ben behandeld voor een lumbale stenose. Vóór de operatie was voor mij staan en lopen nauwelijks (max 10-20 minuten) mogelijk door uitstralingspijn. Na de operatie zijn deze klachten volledig verdwenen. Kortom, prima resultaat! Telefonische intake (na voorafgaande diagnose) was prettig en helder. Alle ruimte voor stellen van vragen en heldere antwoorden. Dat gaf vooraf veel vertrouwen. Op de dag van de operatie komen alle betrokken mensen (Park Kliniek) bekwaam en relaxed op mij over. Ik voelde me meer klant dan patient. Ik kijk met sterke voldoening terug op mijn bezoek!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Wolfs, J.F.C.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.