Naar de navigatie Naar de inhoud

Neurochirurg Wolfs, J.F.C.

Neurochirurg

9
.2
Geslacht
Man
Specialisme
Wervelkolomchirurgie
Er zijn 40 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Wolfs, J.F.C., Centrum voor orthopedie en beweging Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 3 februari 2023

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

N.v.t.

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Rughernia

Toelichting

Na een aantal maanden zenuwpijn in mijn rechterbeen uiteindelijk in oktober met spoed door dhr. Wolfs geopereerd aan een recidief hernia. Omdat het de tweede keer een operatie op dezelfde plek was, zouden er grotere risico's zijn. De operatie is heel goed verlopen. Ik ben heel dankbaar voor de snelle en kundige handeling van de artsen in het Parkmedisch Centrum en de goede verzorging na de operatie. Het litteken geneest goed en heeft, voor een litteken, een keurige vorm. Bij de controle na 8 weken stond dhr. Wolfs al mijn vragen met geduld te woord. Het herstel verloopt voorspoedig, al duurt het na deze tweede operatie een heel stuk langer dan bij de eerste operatie. Maar het belangrijkste is dat de vreselijke pijn direct weg was en ik mijn vrijheid en leven terug kreeg.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Wolfs, J.F.C.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.