Naar de navigatie Naar de inhoud

Neurochirurg Wolfs, J.F.C.

Neurochirurg

9
.1
Geslacht
Man
Specialisme
Wervelkolomchirurgie
Er zijn 40 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Wolfs, J.F.C., Centrum voor orthopedie en beweging Bergman Clinics | Bewegen | Naarden - Naarden op 20 december 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Rughernia

Toelichting

Ontzettend goed geholpen door Dr. Wolfs en door Bergman Clinics. Een spondylodese L5-S1 operatie en het weghalen van een hernia. Ik had mijn huiswerk goed gedaan en na een telefonisch consult met Dr. Wolfs wist ik dat hij de juiste man voor mijn operatie was. Een ware expert en een echte professional. Ik heb alleen maar lof en respect voor hem. De operatie is inmiddels een maand geleden en ik voel nu al zo'n verschil. Ontzettend dankbaar ben ik hem en Bergman Clinics. Ook voor het meedenken en de flexibiliteit, omdat ik in het buitenland woon. Mijn dank is groot!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Wolfs, J.F.C.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.