Naar de navigatie Naar de inhoud

Oefentherapeut Ligt, S.W.J.

Oefentherapeut

9
.3
Er zijn 14 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Ligt, S.W.J., Oefentherapiepraktijk De Beweegtherapeut- oefentherapie Cesar - Dordrecht op 19 november 2020

Bejegening

10

Deskundigheid

10

Samen beslissen

10

Bespreken voortgang

10

Informatie

10

Bereikbaarheid

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Rughernia

Toelichting

Saskia heeft echt hart voor de zaak. Ze kijkt met een brede blik naar jouw persoonlijke situatie, waardoor je zelf ook met een andere blik naar je probleem kan kijken. Ze zet je aan het denken over welke doelen belangrijk voor jou zijn en hoe jij deze het best denkt te kunnen bereiken. Zo stel je samen een plan op. Ze begeleidt je goed bij de oefeningen in de praktijk en voor thuis werkte ze een briefje uit met oefeningen. Ze luistert naar je en denkt mee. Na verschillende vormen van therapie etc. is Saskia de eerste geweest waar mijn situatie echt door verbeterde!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Ligt, S.W.J.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.