Waardering over Eijpe, A.A., Oogkliniek Ziekenhuis Amstelland Eyescan - Amstelveen op 25 januari 2018

  • 4
  • 1
  • 4
  • 3
  • 1
  • 7

Gemiddeld cijfer

3.3

Toelichting

Luistert niet, kan niet communiceren, schrijft verkeerd gebruik medicijnen voor op recept en schuift dat vervolgens af op apotheek die wel een fout zou hebben gemaakt. Probeert onnodig een laserbehandeling aan te praten en ontkent later dat gezegd te hebben (ondanks getuige), wijst gevraagde (goedkopere) behandeling af als niet mogelijk terwijl bij second opinion blijkt dat dat de juiste behandeling is. Optometrist prima, baliemedewerkers arrogant; bellen niet terug ondanks beloften. Telefonische bereikbaarheid slecht.

Reactie van/namens Oogkliniek Ziekenhuis Amstelland Eyescan - Amstelveen

Geachte patiënt, Blijkbaar heeft u een zeer vervelende ervaring gehad waardoor uw waardering op Zorgkaart Nederland nogal contrasteert met de overige ervaringen. Indien bovenstaande opmerkingen ervaren worden zou het beter zijn om een klacht in te dienen bij de klachtenfunctionaris dan uw grieven te uiten op een platform als ZorgkaartNL. Uw klacht kan dan inhoudelijk worden getoetst en besproken met de betrokken personen. U kunt uw klacht indienen bij mij, bij voorkeur schriftelijk via d.gerritsen@eyescan.nl
Met vriendelijke groet, D.Gerritsen, klachtenfunctionaris Eyescan

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Eijpe, A.A.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.

Partners van ZorgkaartNederland