Naar de navigatie Naar de inhoud

Oogarts Gerbrandy, S.J.F.

Oogarts

8
.8
Geslacht
Man
Er zijn 13 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Gerbrandy, S.J.F., Oogkliniek OMC Amstelland - Diemen op 13 oktober 2018

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Toelichting

Nu mag ik eindelijk mijn ervaringen delen. Daar ben ik heel blij mee ik kan het wel van de daken schreeuwen. Achterste glasvochtloslating gekregen en de nare floaters. Dit hoort vanaf nu bij uw leven zei de oogarts. Ik ben vol optimisme begonnen aan het wennen hiervan. Maar dat lukte me echt niet. De floaters zijn gaan samen klonteren tot een zgn. ring van Weiss, die echt midden in het gezichtsveld zat. Ik moet voor mijn werk elke dag anderhalf uur in de auto rijden, en dan de hele dag beeldschermwerk doen. Ik was zo moe, zo moe en elke dag hoofdpijn. Na een poosje sukkelen kwam ik de site tegen van dr. Gerbrandy, gelijk een afspraak gemaakt en gelukkig kon ik snel terecht. Wat een fijne dokter, wat een fijne kliniek en wat een prettige mensen werken daar. Dr. Gerbrandy doet zijn onderzoeken secuur, rustig en weloverwogen. En heel belangrijk; hij luistert goed naar je verhaal. Ik heb 1000 procent vertrouwen gehad in dr. Gerbrandy. Gisteren mijn  tweede, en waarschijnlijk laatste  behandeling gehad en op de score van hoeveel last je ervaart zit ik nog maar op een 2, terwijl ik van een 10 kwam. Over zes weken kijken we of nog een derde behandeling nodig is, maar ik denk van niet. Ik ben gewoon helemaal verbaasd met mijn heldere zicht met nog maar een paar piepkleine stipjes. Dit is het allemaal dubbel en dwars waard geweest. We moesten er voor uit Drenthe komen, maar zou het zo weer doen.Ik hoop dat vele mensen de weg naar Dr. Gerbrandy weten te vinden. Het geeft je leven zoveel kwaliteit terug!. Daarnaast vind ik het een dikke schande dat verzekeringsmaatschappijen deze behandelingen niet willen vergoeden. Maar in al mijn vreugde om mijn fijne zicht van nu, kan ik dat naast me neer leggen. Ik zou zeggen, twijfel geen seconde en ga naar Dr. Gerbrandy!Heel erg bedankt lieve mensen van OMC: vrolijke Carla die ons de eerste keer opving, dr. Gerbrandy altijd rustig en aardig, Carole die altijd met een kopje koffie klaarstond, de optometrist en zijn stagiaire, we hebben gewoon een beetje lol gehad in de wachtkamer. Top team zijn jullie.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Gerbrandy, S.J.F.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.