Naar de navigatie Naar de inhoud

Oogarts Landesz, M.A.

Oogarts

6
.5
Er zijn 7 waarderingen
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Landesz, M.A., Oogkliniek Eyescan Wassenaar - Wassenaar op 5 oktober 2022

Luisteren

N.v.t.

Uitleg

3

Deskundigheid

7

Voor- en nadelen

3

Samen beslissen

3

Samenwerking

N.v.t.

Behandeling

N.v.t.

Toelichting

Na verwijzing kwam ik voor het eerst bij Eyescan. Vriendelijke, correcte ontvangst, daarna uit de wachtkamer geroepen door, wat mij achteraf bleek , de orthoptist. Vervolgens door dr. Landesz in haar spreekkamer geroepen. Spreekkamer is, begrijpelijk, nauwelijks verlicht, arts droeg gedurende het hele consult een mondmasker dus ik heb slechts 2 ogen gezien die, mij na anamnese en onderzoek van mijn ogen al typend op haar toetsenbord een mededeling deed , dat vanwege haar " verdenking op maligniteit" zij mij verwees naar het LUMC voor onderzoek. Verder geen enkele nadere uitleg oid ! Bij de deur zag ik toch kans nog een vraag stellen. Kortom, een in alle opzichten vervelend consult.

Reactie van/namens Eyescan Wassenaar - Wassenaar

Geachte patiënt,

Wat vervelend dat u het consult zo heeft ervaren en goed dat u het deelt. Graag gaan wij met u in gesprek. Mocht u hiervoor open staan dan verzoeken wij u contact op te nemen met de coördinator van locatie Wassenaar.
Wij wachten met belangstelling op uw reactie.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Landesz, M.A.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.