Naar de navigatie Naar de inhoud

Optometrist Tilborg, M.M.A. van

Optometrist

9
.7
Er zijn 15 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Tilborg, M.M.A. van, Optometriepraktijk Droge ogenpraktijk / Oogzorgpraktijk - Boskoop op 24 november 2021

Bejegening

10

Deskundigheid

9

Samen beslissen

10

Bespreken voortgang

10

Informatie

10

Bereikbaarheid

9

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Oogaandoeningen

Toelichting

Na jaren last te hebben gehad van droge ogen, waarbij het ziekenhuis niet verder kwam dan "de ogen maar poetsen" en kunsttranen of gel op advies van de patienten vereniging voor oogklachten naar de droge ogen specialist in de regio Miriam van Tilborg gebeld. Ik kon niet gelijk komen, maar na een duidelijke intake was het probleem in kaart gebracht en een behandelplan voor verstopte Meiboomklieren opgesteld: warmtecompressen, zalf en het "uitknijpen" van de meiboomklieren. Dit uitknijpenis weliswaar niet prettig maar helpt voor korte tijd heel goed. Begrijp niet waarom ze dit niet bij de oogarts doen. Problemen waren grotendeels opgelost maar zijn na een periode van thuiswerken weer teruggekomen. Een behandeling in oktober leverde gelijk al verlichting op. Nu gaat het weer de goede kant op. Kan het iedereen aanraden die last heeft van droge ogen.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Tilborg, M.M.A. van? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.