Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Boekhorst, S.J.J.

Orthopeed

9
.7
Er zijn 28 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Boekhorst, S.J.J., Centrum voor orthopedie en beweging Orthoparc, Kliniek Bosch en Duin - Bosch en Duin op 31 juli 2018

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

9

Aandoening / behandeling

Knievervanging

Toelichting

Deskundige en duidelijke voorlichting en uitleg voor-, tijdens- en na de ingreep. Dagbehandeling is een uitkomst, geen gedoe met ziekenhuisopname. 's morgens om 07:00 melden bij de kliniek, 's avonds om 19:00 uur weer thuis. Na zes dagen kon ik alweer zonder krukken lopen en traplopen. Nu een half jaar na de ingreep kan ik weer alles wat ik daarvoor ook kon, maar nu zonder belemmering of pijn (joggen, zwemmen, fietsen, autorijden, golfen) het is een ware verademing. De voorbereiding met Röntgenfoto's en MRI en de op maat gemaakte 'Signature Knee' spelen daarbij een belangrijke ondersteunende rol.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Boekhorst, S.J.J.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.