Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Boekhorst, S.J.J.

Orthopeed

9
.7
Er zijn 28 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Boekhorst, S.J.J., Centrum voor orthopedie en beweging Orthoparc, Kliniek Bosch en Duin - Bosch en Duin op 6 augustus 2018

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Luisteren

9

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

9

Samen beslissen

9

Samenwerking

9

Behandeling

9

Aandoening / behandeling

Knievervanging

Toelichting

Ik werd goed geïnformeerd en in mijn beleving was de samenwerking tussen de verschillende disciplines in de kliniek heel goed. Ik voelde me in het hele team in goede handen.Mij was van het begin af aan duidelijk dat ik twee knieprotheses (TKP) nodig zou hebben. De initiële reserve bij mevrouw Boekhorst begreep ik goed en zij bleek uiteindelijk dezelfde mening toegedaan. Resultaat: twee TKP's binnen een vrij kort tijdsbestek en beide behandelingen zijn me alleszins meegevallen.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Boekhorst, S.J.J.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.