Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Bouma, H.W.

Orthopeed

9
.7
Er zijn 12 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Bouma, H.W., Centrum voor orthopedie en beweging Bergman Clinics | Bewegen | Naarden - Naarden op 10 april 2021

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Toelichting

Al drie jaar lang had ik last van heupslijtage. Om pijnvermindering te realiseren was ik bij dr. Maarten Moen (ACP injecties) onder behandeling, ook in de Bergman kliniek. Begin januari 2021 kon ik terecht bij dr. Heinse Bouma voor een intake gesprek - tot mijn grote verdriet ontkwam ik niet meer aan de plaatsing van een heupprothese. Op 22 januari (!) kon ik al terecht en nu, ruim twee maanden verder, kan ik alles alweer. Fietsen, lopen, sporten, het gaat allemaal boven verwachting. Operatie efficiënt en zeer deskundig gedaan. Binnen 24 uur na opname liep ik met krukken de kliniek weer uit. Ik heb een klein litteken, de nazorg - indien nodig- is prima geregeld. Heinse Bouma en zijn team krijgt van mij een hele dikke tien!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Bouma, H.W.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.