Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Bouma, H.W.

Orthopeed

9
.7
Er zijn 12 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Bouma, H.W., Centrum voor orthopedie en beweging Bergman Clinics | Bewegen | Naarden - Naarden op 23 november 2019

Luisteren

8

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

8

Samenwerking

10

Behandeling

9

Aandoening / behandeling

Heupvervanging

Toelichting

Het enige verbeterpunt is dat ik voor de afspraken op de kliniek meerdere keren een bevestiging krijg: via de App, via de mail en dan ook nog meerdere keren per post. Dat kan efficiënter. Over de zorg ben ik zeer te spreken: snel, kundig, efficiënt en dan ook nog allemaal hele vriendelijke mensen. Iedereen lijkt er zin in te hebben en zet zich in om de behandeling en het verblijf zo prettig mogelijk te laten verlopen. Je merkt ook dat er onderling goed gecommuniceerd en samengewerkt wordt.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Bouma, H.W.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.