Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Bouma, H.W.

Orthopeed

9
.7
Er zijn 12 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Bouma, H.W., Centrum voor orthopedie en beweging Bergman Clinics | Bewegen | Naarden - Naarden op 24 november 2019

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Heupvervanging

Toelichting

Na geconfronteerd te zijn met jaren 90 technieken en methoden in een reguliere kliniek, de keuze gemaakt om goed onderzoek te doen naar de beste specialist en de beste materialen. Via diverse onafhankelijke kanalen en twee bekende chirurgen kwam ik uit bij Dr Bouma. Dr Bouma heeft mij fantastisch geholpen. Zes weken na een heuprevisie kon ik echt letterlijk alles weer. Daarnaast vind ik het vermeldenswaardig dat het verblijf en de zorg in de Bergman kliniek ver boven de Nederlandse norm uitsteken. Aangezien ik zelf gespecialiseerd verpleegkundige ben heeft u als lezer mogelijk iets aan mijn ervaring.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Bouma, H.W.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.