Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Bouma, H.W.

Orthopeed

9
.7
Er zijn 12 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Bouma, H.W., Centrum voor orthopedie en beweging Bergman Clinics | Bewegen | Naarden - Naarden op 12 februari 2020

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Artrose

Toelichting

Sinds 2011 pijn in heupen, artrose. Na fysio, voedingssupplementen en medicatie uiteindelijk in goede handen van orthopeed Bouma. In 2017 nieuwe rechterheup en 2019 nieuwe linkerheup. Hij luistert goed, is zeer deskundig, met brede blik op aspecten die mee kunnen spelen. Adviseerde check bij collega's voor restklachten. Heeft invoelend vermogen, geeft alle vertrouwen in vinden van oplossingen tot herstel. Na laatste operatie bleek 4,5 maand geduld nodig om middels oefeningen pijnvrij nieuwe balans lopen te bereiken. Met dank aan orthopeed Bouma ben ik weer gelukkig. Vrouw, 69 jaar.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Bouma, H.W.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.