Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Brand, I.C.J.B. van den

Orthopeed

8
.1
Geslacht
Man
Er zijn 8 waarderingen
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Brand, I.C.J.B. van den, Ziekenhuis ETZ Elisabeth - Tilburg op 25 mei 2018

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Luisteren

6

Uitleg

7

Deskundigheid

4

Voor- en nadelen

6

Samen beslissen

6

Samenwerking

8

Behandeling

2

Aandoening / behandeling

Meniscusletsel

Specialisme

Orthopedie

Toelichting

Kwam vorig jaar met knieklachten bij dr. Van den Brand.Op een MRI was onder andere een cyste te zien en er was twijfel over de meniscus, wat reden was voor een kijkoperatie.Tijdens de operatie bleek er niets te zien te zijn, maar ik bleef klachten houden.Ook was het zo dat toen ik uit de narcose kwam en nog op de verkoever lag, hij kwam vertellen hoe en wat. Dit kwam dus niet echt binnen...Omdat ik klachten had werd er fysiotherapie voorgeschreven, door de fysio echter weer retour gestuurd voor herbeoordeling, daar de klachten niet minder werden.Wederom weer fysiotherapie voorgeschreven bij een therapeut die hij adviseerde, wederom leverde dit geen verbetering.Bij een second opinion buiten de stad bleek er een forse instabiliteit van de knieschijf te zijn en dat de cystes er wel degelijk nog zaten, maar achter de meniscus, dus niet zichtbaar bij operatie.Verder is Dr. Van den Brand wel een vriendelijke en geduldige man die wel de tijd neemt.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Brand, I.C.J.B. van den? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.