Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Fontijne, W.P.J.

Orthopeed

9
.3
Er zijn 35 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Fontijne, W.P.J., Centrum voor orthopedie en beweging Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 19 maart 2023

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Meniscusletsel

Toelichting

Ik werd in mijn eigen ziekenhuis niet gehoord door mijn orthopeed en toen ben ik na aanbeveling van een collega naar het park medisch centrum gegaan. Pas na 5 maanden. Daar luisterde dr. Fontijne wel en plande een mri in en een week later werd ik gebeld dat ik geopereerd moet worden aan mijn binnenste meniscus waar een scheur in zit. Nu ben ik geopereerd en kan eindelijk het genezen gaan beginnen en kan ik weer normaal aan het werk. Ik ben hier heel blij mee en raad het iedereen aan!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Fontijne, W.P.J.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.