Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Fransen, B.L.

Orthopeed

9
.4

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Fransen, B.L., Centrum voor orthopedie en beweging OCON Orthopedische kliniek, locatie Hengelo - Hengelo op 14 maart 2023

Luisteren

9

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

9

Behandeling

8

Aandoening / behandeling

Knievervanging

Toelichting

+eerste indruk na de operatie was geweldig ( geen pijn, geen lekkage, goede verzorging). +Pijn viel de eerste twee weken erg mee - bij het ontslag uit het ziekenhuis moest ik in een rolstoel zitten terwijl ik mijn been niet kon buigen. Een lange vervelende tocht. (Ziekenhuis regel svp aangepast vervoer). - De pijn was na 2 weken toch best vervelend met name snachts bij het draaien ( ik draai veel) Hierdoor de eerste maanden zeer slecht geslapen dat viel echt tegen. Uit eindelijk resultaat zeer tevreden. Dat mijn herstel wat langer duurde kan de zorg niets aan doen.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Fransen, B.L.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.