Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Gaalen, S.M. van

Orthopeed

9
.9
Geslacht
Man
Specialisme
Wervelkolomchirurgie
Er zijn 31 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Gaalen, S.M. van, Overige kliniek Acibadem International Medical Center, locatie Amsterdam - Amsterdam op 1 mei 2019

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Rugpijn

Toelichting

Drs. Van Gaalen en zijn p.a. Een top arts en top team! Zo nauwkeurig. Drs. Van Gaalen heeft elke wervel met het blote oog gelezen alsof ik op de stoel bij de tandarts lag. Drs. Van Gaalen kwam met het voorstel vorig jaar een behandel traject van fysio op te starten deze heb ik 6 maanden gedaan. Onlangs kwam ik terug voor controle en mijn rug was aanzienlijk verbeterd. Drs. van Gaalen en zijn p.a. gaven mij niet alleen medisch goed advies, maar hielpen mij weer mijn zelfvertrouwen terug te winnen. Het was een hele klap om even niet te kunnen basketballen. Ik was letterlijk uit evenwicht.  Wij willen u en uw afdeling heel erg bedanken voor al jullie goede zorg en nazorg. Nog belangrijker u hield niet alleen rekening met mijn rug maar ook met mijn liefde voor basketbal. U heeft mijn niet alleen fysiek aangesterkt maar ook emotioneel. Bedankt! Het is fijn wanneer een arts uit zijn hart zijn patiënten helpt!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Gaalen, S.M. van? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.