Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Heesakkers, N.A.M.

Orthopeed

9
.7

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Heesakkers, N.A.M., Centrum voor orthopedie en beweging Annatommie mc Apeldoorn - Apeldoorn op 21 maart 2022

Luisteren

9

Uitleg

8

Deskundigheid

9

Voor- en nadelen

9

Samen beslissen

8

Samenwerking

9

Behandeling

7

Aandoening / behandeling

Complex Regionaal Pijn Syndroom (CRPS)

Toelichting

Ik ben heel tevreden hoe het gaat binnen Annatommie MC. Zeer snel kon ik er terecht. Alles werd duidelijk uitgelegd over de cuff repair en de bicepstenectomie De dag van de operatie verliep alles heel vlot en werd ook alles duidelijk uitgelegd. Ik kreeg een zenuwblok in de nek middels echo en algehele narcose. Na de operatie uitleg door fysio en medicatie door de verpleegkundige en na wat te eten kon ik weer naar huis. Doordat mijn arm nog verdoofd was ging dit prima. Nacontrole na 2 weken en toen werden ook de hechtingen verwijderd die niet opgelost waren. Na 8 weken weer naar orthopeed geweest.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Heesakkers, N.A.M.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.