Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Henkus, H.E.

Orthopeed

9
.6

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Henkus, H.E., Centrum voor orthopedie en beweging Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 24 maart 2023

Luisteren

9

Uitleg

8

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

9

Samen beslissen

9

Samenwerking

9

Behandeling

9

Aandoening / behandeling

Heupvervanging

Toelichting

Dokter Henkus is kundig, heeft humor en luistert naar je, 3 jaar geleden was er op de foto's al al een progressieve artrose te zien bij mijn linker heup, maar toen nog geen last. Nu wel dus het gesprek duurde niet lang, het was duidelijk de heup moest vervangen worden. Na 6 dagen was er al plek en heb daar meteen ja op gezegd. Voor en tijdens de operatie nog gesproken met hem, dat vond ik fijn. Ook direct na de operatie kwam hij nog even langs om te vertellen hoe het gegaan was en ook de volgende ochtend vlak voor mijn ontslag, ook nog even contact met hem. Dat stel ik zeer op prijs. Na 6 weken een telefonische afspraak, herstel verloopt goed en de foto’s zagen er prima uit. Ook tijdens dit gesprek werd er geluisterd en een goede uitleg m.b.t. vragen. Ik zou deze arts en kliniek zeker aanraden.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Henkus, H.E.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.