Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Henkus, H.E.

Orthopeed

9
.6

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Henkus, H.E., Centrum voor orthopedie en beweging Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 16 mei 2023

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Heupvervanging

Toelichting

Hoewel Dr. Henkus een autoriteit is op het gebied van heup-operaties, en in het bijzonder via de voorste benadering, is hij absoluut niet arrogant. Hij is een aimabele en empathische arts die goed georganiseerd is en betrouwbaar opereert. Enkele uren na de ingreep liep ik al met een looprek, binnen een dag wandelde ik al met krukken en beklom ik, ondersteund door een fysiotherapeut, trappen. Inmiddels is het de 5e dag na de operatie en alles verloopt voorspoedig en conform voorspelling door Dr. Henkus.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Henkus, H.E.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.