Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Hillen, R.J.

Orthopeed

9
.7
Er zijn 14 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Hillen, R.J., Ziekenhuis Dijklander Ziekenhuis, locatie Purmerend - Purmerend op 7 juni 2021

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Specialisme

Orthopedie

Toelichting

In augustus 2020 ben ik gevallen met de fiets en daarbij is mijn schouder uit de kom geraakt. Toen bij dr Hillen gekomen en besloten om na 4 weken een MRI te doen en daarna te opereren middels een Bankart repair. Echter was mijn schouder instabiel en besloot dr Hillen dat er meer spoed achter moest, hij heeft toen zelf mijn afspraken naar voren gehaald en belde dat ook heel keurig zelf aan mij door. MRI binnen een paar dagen en een week later werd ik geopereerd. Er staat een vrij lange herstelperiode voor deze operatie, maar nu ruim een half jaar later kan ik weer alles met mijn schouder. Ik sport vrij intensief met boksen en crossfit en heb weer alle kracht terug in mijn arm en schouder en geen centje pijn. Ik voel alleen de achterwaartse beperking (licht) die nodig is om de schouder op zijn plek te houden, dus operatie geslaagd! Dr Hillen is naar mijn mening een zeer vriendelijke, uiterst correcte en kundig arts.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Hillen, R.J.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.