Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Homan, A.S.

Orthopeed

9
.7

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Homan, A.S., Centrum voor orthopedie en beweging OCON Orthopedische kliniek, locatie Hengelo - Hengelo op 8 juni 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Gebroken enkel

Toelichting

Na een gecompliceerde enkelbreuk heeft dr. Homan mij geopereerd. Binnenkant enkel plaatje met schroeven en aan de andere kant ook schroeven geplaatst. Ik had eerst behoorlijk veel pijn maar werd goed begeleid door deze arts en het team van OCON. Na de gips periode ben ik na ruim een week heel hard op mijn geopereerde voet gevallen. Ook toen weer veel zwelling en pijn. Mocht voor extra controle foto's laten maken die waren gelukkig goed. Nu verder met revalideren en dat gaat voorspoedig.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Homan, A.S.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.