Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Houten, A.H. van

Orthopeed

9
.3

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Houten, A.H. van, Centrum voor orthopedie en beweging OCON Orthopedische kliniek, locatie Hengelo - Hengelo op 1 augustus 2022

Luisteren

9

Uitleg

9

Deskundigheid

9

Voor- en nadelen

9

Samen beslissen

9

Samenwerking

9

Behandeling

9

Toelichting

Ik ben geholpen door dokter Van Houten. Het traject voor de operatie was duidelijk, veel informatie kunnen uitwisselen tijdens de operatie en de nazorg was ook helder. Het team bij het OCON is zeer vakkundig, erg goed op elkaar ingespeeld en zeer meelevend en vriendelijk. Mijn complimenten. Dokter Van Houten is zeer deskundig, heeft een goed inlevingsvermogen, doortastend, snel en gedreven. Hij geeft goede toelichting en staat open voor alle vragen. Dit is in mijn ogen erg belangrijk voor het begrip en herstel van de patiënt. Al met al ben ik uiterst tevreden en heb veel respect voor de gezamenlijke spirit. Zelf zit ik nog in het revalidatietraject en het resultaat ziet er op dit moment zeer positief uit. Hartelijk bedankt.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Houten, A.H. van? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.