Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Houten, A.H. van

Orthopeed

9
.3

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Houten, A.H. van, Centrum voor orthopedie en beweging OCON Orthopedische kliniek, locatie Hengelo - Hengelo op 27 juli 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Artrose

Toelichting

Ten eerste heel snel, met spoed (terwijl het ziekenhuis bij mij in de buurt de noodzaak niet zo zag), geholpen en kijkoperatie gehad voor meniscus. Na de kijkoperatie nog een aanvullende behandeling en uiteindelijk mijn been weer goed kunnen strekken. Iets wat ik na meerdere operaties na scheuren kruisband en meniscus in 2014 lang niet meer kon. De optie osteotomie had dhr Van Houten al eens laten vallen bij een afspraak en toen ik last bleef houden door artrose moest dit ook gaan gebeuren. Duidelijke uitleg over wat het is, de gevolgen (ook voor de lange termijn) en het doel van de operatie. Alles uitstekend verlopen, herstel gaat ook goed. Bij de hele kliniek en zo ook bij Van Houten voel je je echt gezien en gehoord. Heel deskundig, vriendelijk en goed. Ik zou de kliniek en Van Houten bij iedereen aanbevelen.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Houten, A.H. van? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.