Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Jiya, T.U.

Orthopeed

8
.7

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Jiya, T.U., Centrum voor orthopedie en beweging OCON Orthopedische kliniek, locatie Hengelo - Hengelo op 24 juli 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Heupvervanging

Toelichting

Ik ben zeer tevreden over de opvang door de Klinik en Dr Jiya. Ik ben zeer op mijn gemak gesteld. De operatie is vakkundig en zonder stress voor mij verlopen. Ik heb zeer op prijs gesteld dat de dokter meteen na de operatie zelf mijn partner heeft gebeld. En op de hoogte heeft gesteld van het verloop. Jammer vond ik dat hij niet in de middag langs mijn bed is komen lopen. Het consult 7 weken later is ook zeer ontspannen en duidelijk geweest. Duidelijke taal. Goed advies. Bedankt.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Jiya, T.U.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.