Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Kramer, B.J. de

Orthopeed

9
.0
Er zijn 22 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Kramer, B.J. de, Ziekenhuis Antonius Ziekenhuis, locatie Sneek - Sneek op 21 juli 2020

Luisteren

2

Uitleg

2

Deskundigheid

2

Voor- en nadelen

N.v.t.

Samen beslissen

2

Samenwerking

N.v.t.

Behandeling

2

Aandoening / behandeling

Artrose

Specialisme

Orthopedie

Toelichting

Ondanks alle goede waarderingen hier op deze site kan ik niet anders dan slecht beoordelen. Dr. Kramer gaf mij totaal niet het gevoel mij serieus te nemen. Stond al half bij de deur terwijl ik toch nog met vragen zat. Ik kreeg te horen beginnen slijtage knieën. Ik kreeg sterk het gevoel dat hij mij totaal niet serieus nam, mede door mijn helaas aanwezige overgewicht. Hij verklaarde dat chondropathie en artrose hetzelfde zou zijn. Toen ik aangaf dat ik dat niet wist zij hij met bepaalde toon nou zolang ik het maar weet. Ik ben in verleden onder behandeling geweest bij andere orthopeed en die verklaarde dat artrose kan ontstaan door chondropathie, hiermee duidelijk aangevend dat het toch echt Totaal verschillende aandoeningen zijn. Ik ben weg gestuurd dat ik maar moest afvallen, gaan fietsen, en glucosamine slikken. En daar kon ik het mee doen. Was totaal wars voor evt behandelingen door injectie die ik bij andere orthopeed wel kreeg. Al met al ben ik niet te spreken over deze arts.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Kramer, B.J. de? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.