Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Laarhoven, E.W. van

Orthopeed

9
.5
Er zijn 27 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Laarhoven, E.W. van, Ziekenhuis ETZ TweeSteden - Tilburg op 2 maart 2021

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

9

Aandoening / behandeling

Heupvervanging

Specialisme

Orthopedie

Toelichting

Dr. Van Laarhoven heeft november 2019, mijn rechter heup met een totale vervanging, operatief uitgevoerd. Deze keer betrof het de totale linkerheup prothese. Zowel tijdens de voorgesprekken, na een val in oktober in november. Was er een snelle toegang open gesprek, met een primaire poging met verwijzing naar de fysio. zeker gezien de problemen. In januari onmogelijke situatie, pijnlijk etc. Begrip voor de situatie, ondanks de enorme problemen met de operatie wachtlijsten etc. Samen met een co assistent de operatie uitgevoerd met een ruige prik. Operatie gedeeltelijk goed te volgen, duidelijke open en deskundige communicatie in een goed op elkaar ingespeeld Team, top.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Laarhoven, E.W. van? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.