Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Nijman, J.H.

Orthopeed

5
.7
Er zijn 10 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Nijman, J.H., Ziekenhuis Tjongerschans, hoofdlocatie - Heerenveen op 5 maart 2020

Luisteren

3

Uitleg

2

Deskundigheid

3

Voor- en nadelen

4

Samen beslissen

N.v.t.

Samenwerking

4

Behandeling

1

Aandoening / behandeling

Botaandoeningen

Specialisme

Orthopedie

Toelichting

Waarderen

De heer Nijman heeft mij na een lang traject afgelopen juli geopereerd (accessoire os naviculare). Dit met het oog op een langdurig hersteltraject. Echter, dit bleek wel heel lang te zijn. De klachten bleven aanhouden na de operatie. Opnieuw een afspraak gemaakt bij deze orthopeed, maar ik werd totaal niet serieus genomen. Met als antwoord dat ik meer geduld en vertrouwen moest hebben. Uiteindelijk toch besloten om een second opinion aan te vragen. Het resultaat hiervan was dat het inderdaad niet goed was gegaan en dat er opnieuw een operatie moet plaats vinden. Deze orthopeed heeft wel uitvoerig de tijd genomen om mijn klachten serieus te nemen, samen met mij te kijken naar een mogelijk behandeltraject en vooral een keer goed alles uit te leggen en te luisteren. Wat heel erg fijn was na een blessure van drie jaar, maar steeds geen uitzicht op herstel of duidelijkheid. De heer Nijman zijn sociale vaardigheden vond ik ronduit slecht, daarbij was een beetje empathie ver te zoeken.

Reactie van/namens Ziekenhuis Tjongerschans, hoofdlocatie - Heerenveen

Geachte heer/mevrouw,

We vinden het vervelend dat uw ervaring in ons ziekenhuis niet naar wens is geweest. Omdat wij u graag zo goed mogelijk van dienst willen zijn, komen we hierover graag in contact met u. U kunt hiervoor contact opnemen met de ombudsfunctionaris via: ombudsfunctionaris@tjongerschans.nl of telefonisch: 0513-685089.

Hartelijke groet, ziekenhuis Tjongerschans

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.

  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Nijman, J.H.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.